Wat is nieuw?

2018 is onderweg! Jaap wenst jullie allen een fijn jaar toe en doet dat met de aankondiging van nieuwe activiteiten en een videoportret. 

Jaap start in 2018 een lezing-cyclus aan de hand van zijn boek 'Leven & werken in het ritme van de seizoenen). In ieder seizoen een lezing.

Het vervolg op leergang 'Voeding voor de Ziel', 4 nieuwe onderwerpen over hoe 'heel' te blijven in turbulente tijden en het vervolg op de leergang 'Leerimpulsen', handvatten voor jong volwassen om gerichter te handelen in deze maatschappij gaan eind januari van start. Schrijf je nu hier in, ook als je de eerste leergang niet mee hebt gedaan.

En bekijk het videoportret met Jaap van Wout Boekeloo. 

Filmmaker Wout Boekeloo sprak uitgebreid en zeer persoonlijk met Jaap Voigt over zijn visie en persoonlijke leven. Over 'Verdwalingen in onze tijd', 'ouder worden' en 'leven in dienst van goed doodgaan'.