Nieuwe website, nieuwe activiteiten

Jaap Voigt leeft in de tijd en heeft daarom zijn website vernieuwd

Na twee jaren van relatieve terugtrekking voel ik een nieuwe levensenergie, die ik vanaf het einde van de zomer 2017 vorm zal gaan geven. 

De afgelopen twee jaar, 2015 en 2016, heb ik in verband met ziekte een terug getrokken leven geleid. Ik ben dankbaar dat ik nu, op mijn 75ste jaar, weer herstellende ben en hoop nog een tijdje mee te gaan. Het is mij duidelijk geworden dat ik de rest van mijn leven wil besteden aan het overdragen van mijn opgedane kennis en vaardigheden die ontstaan zijn gedurende de ervaringen in mijn leven, want ik weet inmiddels: alleen dat wat doorleefd is heeft werking.

Daar hoort ook een nieuw aanbod van activiteiten bij:

Een zomer retraite op Terschelling 23-27 augustus 2017
4 dagen meditatie en gesprekken rondom de vraag:

“Hoe blijf ik heel en creatief in deze turbulente tijd
waarin op alle niveaus, van mondiaal tot de individuele mens,
vreemde dingen gebeuren?”.

Korte leergang Voeding voor de ziel najaar 2017
4 zondag- of dinsdagmiddagen rondom een wisselend onderwerp


1. De Verwondering: over het Mysterie van Leven. 3 of 5 september
2. Mens-zijn tussen Hemel en Aarde. 1 of 3 oktober
3. Indaling: leegte - stilte – inspiratie, via het hart naar uitdrukking in de wereld en weer terug naar leegte. 29 of 31 oktober
4. Beschouwing van ons eigen leven: Een kunstwerk gemaakt door het Onbegrijpelijke, de Liefde, Feiten en Mythen, Non-fictie en Fictie, Ware Intentie en Verlangens. 26 of woensdag 29 november

Korte leergang Leerimpulsen najaar 2017
4 zaterdagmiddagen, 4 onderwerpen om inzicht te krijgen waar je staat

Fundamentele onderstromen
Deze korte leergang voor druk bezette mensen tussen de 25 en 45 jaar gaat over orde scheppen in je leven en werk. Je verkrijgt inzicht in waar je nu staat in je leven en je leert achterstallig onderhoud aan te pakken betreffende je fysieke gesteldheid, je gevoels- en je denkwereld. Daarbij leer je op je eigen onderscheidingsvermogen te vertrouwen ten aanzien van verschillende  fundamentele onderwerpen die behandeld worden. Je zult hierdoor beter in deze wereld kunnen functioneren zonder jezelf te verliezen. Het is een verdiepende doorsmeerbeurt waarin je wordt geholpen om de aangereikte theorie direct om te zetten in concreet handelen.

Neem een kijkje op de website, voor vragen kun je me bereiken via contact@jaapvoigt.nl en ik hoop je te zien bij een van mijn activiteiten.

Hartelijke groeten, 

Jaap Voigt